Ένωση Ξενοδόχων Ιωαννίνων: Νέα εργαλεία και πολύτιμες συνεργασίες για αύξηση των κρατήσεων

Author:

Category:

Μια πλήρη ενημέρωση για τα νέα δεδομένα της αγοράς και την αξιοποίηση των κατάλληλων τεχνολογικών εργαλείων, έγινε κατά την ημερίδα που διοργάνωσε η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων, το απόγευμα της Τετάρτης 25 Μαΐου στη συνεδριακή αίθουσα του ξενοδοχείου «Φρόντζου Πολιτεία».

Στην επιτυχία της ημερίδας συνετέλεσε το γεγονός πως ο πρόεδρος και το Δ.Σ. της Ε.Ξ.Ν.Ι. κατάφεραν και έφεραν στα Ιωάννινα μία μεταξύ των 7 μεγαλύτερων ξενοδοχειακών αλυσίδων του κόσμου, την Best Western Hotels & Resorts, και τους συνεργάτες της. Σημειώνεται πως η ημερίδα είχε χαρακτήρα ενημέρωσης πάνω στα νέα δεδομένα της αγοράς, τις τεχνολογίες για την αύξηση των κρατήσεων, τις ηλεκτρονικές πωλήσεις καθώς και τα οφέλη της συνεργασίας με μια διεθνή αλυσίδα για την  ανάπτυξη του προορισμού και την προβολή των ξενοδοχείων.

Οι παρουσιάσεις έγιναν από τα παρακάτω στελέχη των εταιριών :

  • Χάρης Μπρουσαλιάν – Ο ρόλος των διεθνών αλυσίδων στην προώθηση ενός προορισμού και γιατί να συνεργαστεί κανείς μαζί τους (Best Western Hotels Resorts – Business Development & Marketing Director)
  • Θωμάς Πούλιος – Κατακτήστε την online διεθνή αγορά με Hotel Availabilities Channel Manager (Owner Hotel Availabilities)
  • Ανδρέας Γιαννάκος – Βασικά βήματα για την οργάνωση αποτελεσματικού πλάνου της Online Στρατηγικής πωλήσεων του ξενοδοχείου (Sales Manager Rev Profit)
  • Αλέξανδρος Δαμίγος – Μοντέρνα εργαλεία και προγράμματα για αύξηση απευθείας κρατήσεων (Owner–Rate Parity Marinet)

Είναι γεγονός πως ο τουρισμός εξελίσσεται ραγδαία σε παγκόσμιο επίπεδο και οι συνεργασίες και συνέργειες είναι πια μονόδρομος για προορισμούς και επιχειρήσεις, που θέλουν να είναι στη μετά covid εποχή. Η αξιοποίηση τεχνολογικών μέσων, η αύξηση των online κρατήσεων αλλά και το σκεπτικό για συνεργασίες με ομίλους είναι πια μια πραγματικότητα επισημαίνει η Ένωση Ξενοδόχων Ιωαννίνων στην ανακοίνωσή της.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων κ. Στάθης Σιούτης, δήλωσε σχετικά: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είχαμε την ευκαιρία να υποδεχτούμε αυτή την εξαιρετική ομάδα, καθώς και μια διεθνή αλυσίδα που έχει ήδη 30 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην Ελλάδα. Τα δεδομένα στον κλάδο μας αλλάζουν συνεχώς αλλά ως επαγγελματίες οφείλουμε να παραμένουμε ενημερωμένοι και να παρακολουθούμε τις εξελίξεις. Η ενημέρωση και η εκπαίδευση των ξενοδόχων παραμένει υψηλή προτεραιότητα για την Ένωση και το ΔΣ της. Ευχαριστούμε για την φιλοξενία την «Φρόντζου Πολιτεία»,  το ξενοδοχείο AAR και τους χορηγούς μας Μyrtali Organics κ.αλ.».

 

Πηγή https://pbnews.gr/enosi-xenodochon-ioanninon-nea-ergaleia-kai-polytimes-synergasies-gia-afxisi-ton-kratiseon/

Scroll to Top